"PRENOSIMO NA KRKAČE, MUŠKE NE RADIMO": Srbi PLAČU OD SMEHA zbog hit oglasa, aktuelan samo tokom VRELIH DANA (FOTO)
Vrućine, Foto: Tamara Trajković

ima posla ko hoće da radi

"PRENOSIMO NA KRKAČE, MUŠKE NE RADIMO": Srbi PLAČU OD SMEHA zbog hit oglasa, aktuelan samo tokom VRELIH DANA (FOTO)

Neobičan oglas namenjen "ženskom svetu", koji je nasmejao veliki broj korisnika društvenih mreža u Srbiji

Objavljeno:

"Ima posla ko hoće da radi" je rečenica koja najbolje opisuje nedavno objavljen oglas namenjen "ženskom svetu", koji je nasmejao veliki broj korisnika društvenih mreža u Srbiji.

Naime, grupa ljudi se dosetila da spoji lepo i korisno, te ponudila ženama da ih u toku vrelih dana, kada je asfalt još vreliji jednostavno na leđima prenesu od tačke a do tačke b, kako ne bi oštetile svoju obuću. Prenošenje dama bi naravno koštalo i to u zavisnosti od njihove težine.

"Ženski svete, asfalt je vreo i lepljiv! Sačuvajte obuću!" napisali su oni na papiru koji je objavio Iks profil "Nefertiti" a onda ispod dodali:

Prenosimo na krkače. Mlade dame do 70 kg -100 dinara (može dogovor). Starije i korpulentnije gospođe -300 dinara (fiksna cena).

Muške ne radimo".

"Pravi preduzetnici"

Iako nije poznato kada i gde je nastao oglas kao i da li je napisan samo zarad zabave na internetu, mnogi su u komentarima ipak morali da ga prokomentarišu.

"Zanima me ovo 'može dogovor'", "Nije mi jasno šta dogovor podrazumeva", "Je l' ima nešto između ili da idem na veću tarifu?", "Spremila 600 dinara jer bar dvojica će morati da prihvate", "Ali ovo, muške ne radimo", "Pravi preduzetnici", "Pa naš narod je najjači", glasili su samo neki od duhovitih komentara ispod fotografije oglasa.

Bonus video:

00:09

ZEMLJA GORI, ŽENA NE MOŽE DA PREĐE ULICU! Muž joj pomogao, jedva se pomerala, asfalt se istopio

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.